FÄRG I PÅSE

FÄRG I PÅSE – EN EKOLOGISK, HÅLLBAR OCH VACKER ÄGGOLJETEMPERA
FÖR MÅNGA ÄNDAMÅL, VÄGG, MÖBLER, SNICKERIER MM
  _DSC0137

Färg i påse är ett miljösmart och klimatsmart färg. Det är en torr färgmix som du enkelt blandar hemma till en ekologisk och lättmålad äggoljetempera.

Den färdiga färgen innehåller endast färg i påse (jord- och mineralpigment), vatten, ägg och linolja. Inget mer.

Du väljer bort hälsoskadliga tillsatser och miljöbelastande vattentransporter. Färg i påse ger vackra och levande ytor som reflekterar ljuset på ett magiskt sätt. Du behöver inga förkunskaper med färg i påse. Du läser hur du gör på påsen och i medföljande hjälpreda.

HJÄLPREDAN
Här nedan finner du ”Hjälpredan” på svenska som svarar på många av de vanligaste frågorna och guidar dig så att du kan göra en riktigt bra och stark äggoljetempera.
Det är lätt, som att baka en kaka med 4 ingredienser.

VATTEN, PIGMENT, ÄGG OCH RÅ KALLPRESSAD LINOLJA
Hjälpredan SV

Below you find the ”Assistant” in english. You will find the answers to the most common questions and you will be guided to be able to make a god and strong egg oil paint.
It´s easy, like baking a cake with 4 ingredients.

WATER, PIGMENT, EGG AND RAW COLD PRESSED LINSEED OIL
Assistant ENG


VANLIGA FRÅGOR

När du läst Hjälpredan och kanske tittat på filmer kanske det kommer ytterligare frågor och då finns i nedanstående skrift ett urval av de allra vanligaste som kan vara till hjälp. Får du inte svar i den maila, smsa eller ring och fråga så hjälper jag dig gärna.
Vanliga frågor